Bryllupsprat med Nina

Synes dere det er vanskelig å komme igang med planleggingen? 

Lurer dere på hvordan dere kan få flyten i bryllupet eller kunne det bare være fint å ha en utenforstående å drodle tanker og ideer med?

Personlig så forstår jeg veldig godt de parene som benytter seg av en bryllupsplanlegger, for bryllup er et stort event! Jeg tror de fleste par kommer til et punkt hvor man står litt fast eller har endel spørsmål til hva som er lurt eller "ulurt". Hva bør prioriteres, hvem skal gjøre hva eller når er det mest hensiktsmessig å gjøre hva?

Jeg synes det er utrolig gøy å snakke om bryllupsdagen med våre brudepar og jeg opplever at vi ofte kommer med innspill og ideer, som parene ikke har tenkt på, og som kan gjøre at dagen får en enda bedre flyt.

Det er ingen begrensning i hvilket ledd i planleggingen dere ønsker å benytte meg. Jeg opplever at jeg kan komme inn både tidlig og sent i prosessen.

Etterhvert har vi også ganske mye erfaring med diverse leverandører, så kanskje jeg kan guide dere litt her også?

I tillegg deler og viser jeg gjerne våre "triks", for å få levende, nære og naturlige bilder på bryllupsdagen! Det er absolutt ingen forutsetning at dere bruker oss som fotograf! 

Det er litt viktig å få frem at jeg ikke fungerer som en bryllupsplanlegger i direkte forstand, men se på meg heller som en erfaren, ivrig og kreativ venninne. Et lavterskeltilbud for brudepar som synes en bryllupsplanlegger er et litt for stort steg. 

Siden dette er en helt ny tjeneste og for å få et inntrykk av om dette er noe brudepar vil ha, så gir jeg de første tre parene halv pris på konsultasjonen ved booking.

PRISER

Bryllupsprat i 1,5 time                                                              

1700 kr inkl mva

Kjærestefotografering i tilknytning til praten         

(15-20 ferdig redigerte bilder)

3000 kr inkl mva

Hvis dere ikke har mulighet til å komme til Drøbak, kan jeg komme til dere mot et reisetillegg på 500 kr. Gjelder Oslo/ Akershus.

For dere som bor lenger unna, så kan vi også treffes via Skype eller FaceTime.

 

​Helgetillegg 500 kr.

Ta kontakt med meg via vårt kontaktskjema, hvis dere er interessert!